Jolanda Steffens

Esther Kornelis

Ruim 20 jaar ervaring in executive search, gebundeld sinds 2020. In dat jaar sloegen wij de handen ineen en startten wij een nieuw bedrijf dat zich exclusief richt op de markt die wij geruime tijd kennen en doorgronden. De markt van de brede (semi) publieke sector, van gemeente tot ministeries, gezondheidszorg, woningcorporaties, cultuur en goede doelen. Wij richten ons op:

  • Managementfuncties
  • Bestuursfuncties
  • Sleutelfuncties tussen management, bestuur en toezicht.

Ons focus ligt op de invulling van de behoefte aan nieuw leiderschap en veranderkracht binnen de publieke sector.  Met executive search, het leveren van interim oplossingen, advies en coaching geven we mede vorm aan effectieve teams. Diversiteit en inclusie zijn daarbij speerpunten.

Betrokken, transparant, oplossings- en resultaatgericht

Gedrevenheid, een hoge mate van betrokkenheid, flexibiliteit, snelheid en een uitgebreide mensenkennis is wat ons onderscheid. We zijn sparringpartner op niveau, denken mee, hebben een scherp analytische en signalerende blik en zijn in staat om deze te vertalen in een concrete oplossing. Vanuit onze no-nonsense aanpak en nauwe betrokkenheid bij onze opdrachtgevers handelen wij proactief, komen met creatieve en/of out of the box oplossingen. We gaan net iets verder dan anderen. Ons proces is daarbij transparant: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Ons team

Netwerkgedachte

Vanuit onze jarenlange ervaring, betrokkenheid en passie voor de (semi) publieke sector, willen wij publieke en maatschappelijke organisaties helpen om hun steeds veranderende opgave te realiseren. Dit doen wij door de beste adviseurs (interim, werving & selectie of ontwikkeladviseurs) met de juiste kwaliteiten voor u in te zetten die u kunnen helpen om uw opdracht tot een goed einde te brengen.

Wij werken vanuit de netwerkgedachte. Naast onze eigen medewerkers, wordt er intensief samengewerkt met een (flexibele) kerngroep van associees, interim-managers en coaches. Hierdoor zijn wij steeds in staat om voor u de juiste persoon, met de juiste kwaliteiten voor uw opdracht in te zetten. Deze kerngroep is door ons zelf geselecteerd op o.a. toegankelijkheid, flexibiliteit, daadkracht, kennis, verander- en denkkracht.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

We denken graag mee in hoe wij voor uw organisatie meerwaarde kunnen bieden.
Neem contact op